2012-11-07 13:41:47• hírek • Szatmár.ro

Legyél Te Szatmár hangja!

„Szatmár hangja" elnevezéssel szervez tehetségkutató versenyt a Szatmári Magyar Diákszövetség november 9. és december 7. között. A rendezvény helyszíne a szatmárnémeti Euro Bár lesz.

Az SZMDSZ úgy gondolta, hogy itt az ideje felkutatni azokat a szatmári fiatalokat, akik tehetségesek a zene terén, ezen belül is az éneklésben. Ha úgy érzed, tehetséges vagy és van elég bátorságod másoknak is megmutatni, hogy mit tudsz, akkor jelentkezz bátran az diákszövetség által megrendezésre kerülő "Szatmár hangja" elnevezésű tehetségkutató versenyre!

A tehetségkutató elődöntőire november 9, 16 és 23-án, péntek esténként 20.00 órai kezdettel kerül sor, a döntő pedig december 7-én lesz, szintén 20.00 órai kezdettel.

Mint minden tehetségkutató verseny végén, így ezen is a legjobb hangú versenyző jutalomban részesül. Az, aki a közönséget és természetesen a zsűrit legjobban elvarázsolja, 1000 lejes jutalommal távozhat.

A versenyzők produkcióit Barakonyi Gergő, a City Rádió műsorvezetője, Póti Orsolya, a Szatmár.ro újságírója és Rappert-Vencz Gábor színművész értékeli majd.

A versenyre jelentkezni az Euró bárban lehet. Bizonyítsd tehetséged, hogy akár te lehess Szatmár hangja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: